2012. szeptember 17., hétfő

Új helyre költözött a könyvtár


Az idei tanévben az elballagott egyetlen osztály helyére két új tanulócsoport lépett az első évfolyamon. Ezzel újra 16 osztálynyi diák tanul a Vajk-szigeten. 


 Az épület adottságai nem változtak, így az eddigi szűkös viszonyok figyelembe vételével kellett egy mindenkinek megfelelő megoldást, tulajdonképpen egy új tantermet találnunk. 

Több elgondolás közül az önkormányzat végül a következőt támogatta: a könyvtár az eddig fizika-kémia előadóként használt terembe költözött, míg a gyűjtemény korábbi helyét az egyik alsós osztály vette birtokba. (A könyvtárszoba ezután a természettudományi szaktanterem funkcióját is ellátja majd.) 


Ahogy a tanévnyitó ünnepségen is elhangzott: a könyvek, bútorok költöztetésében sem maradtunk magunkra. A tanárok, technikai dolgozók mellett az átalakításban érintett 4.a szülői közössége is a segítségünkre volt. Név szerint: Bökfi József, Dolmány Mária, Kolozs Róbertné, Paulik Péter, Paulik Patrik.   A munkálatokból természetesen a gyerekek – Ledő Sebestyén, Páldi Eszter, Páldi Máté, Páldi Milán és Paulik Panka – is kivették a részüket.

Valamennyi közreműködő segítségét szívből köszönjük! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése