2014. január 31., péntek

Képes fizika

Néhány nap alatt ezernél is többen nézték meg Ledő Attila tanár úr fizikai kísérleteket bemutató videóját az egyik népszerű közösségi videómegosztó oldalon. A film felkeltette a népszerű www.szertar.com szerkesztőjének, Zsíros László Róbertnek az érdeklődését is, aki a vajkos anyagot a Szertár Facebook-oldalán méltatta:  "Elképesztően jó egyensúlyozós videó. Gratulálok a két srácnak (meg persze az egész stábnak). Remélem, több hasonló jön még a Vajk-sziget Általános Iskolából!" 

Az említett két srác is ismerősünk: Ledő Sebestyén az 5.a tanulója, Ledő Barnabás pedig tavaly végzett osztályunkba járt. 

Íme a Balance - Egyensúly című videó:

https://www.youtube.com/watch?v=7n4L4GNoVk8Breaking News!

Egre nagyobb siker a Balance! A Vajk-sziget kísérletező kedvű polgárainak videója újabb portálokon tűnt fel. Már látható a cink.hu és a 444.hu című oldalom is. 


Méltatás az előbbin: 

"Öveges professzor elismerően csettintene, ha látná ezt a pompás videót!

A Vajk-sziget Általános Iskolában készült ez a videó, amiben két srác őrületesen egyensúlyoztat bizonyos tárgyakat más tárgyakon. CGI? Fizika? Fekete mágia?"


És az utóbbin: 

"Ezzel a címmel [mármint: Balance -Egyensúly], két kisiskolás főszereplésével készítettek videót a budapesti Vajk-sziget iskolában. A kissrácok üvegekkel, dobókockákkal, poharakkal és pénzérmékkel adnak elő olyan egyensúlyozó mutatványokat, hogy lehetetlen eldönteni, van-e valami trükk a felvételen. És a végén még koccintanak is!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése